چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

۵ مرداد ۱۳۹۹، ۷:۳۰
کد خبر: 83882729
چطور در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذاها استفاده می‌شود. ما در «ایرنا زندگی» طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش می‌دهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.

لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذاها استفاده می‌شود. ما در «ایرنا زندگی» طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش می‌دهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.

مواد لازم:

  • لیمو ترش شیرازی: ۱ کیلوگرم
  • سرکه: ۱ فنجان
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. لیمو ترش‌های شیرازی را خوب بشویید و بر روی آنها مقداری نمک بریزید. بگذارید ۱ روز بماند و سپس آنها را با آب سرد خوب بشویید.

۲. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش‌ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

۳. مجددا لیمو ترش‌های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید اما آنها را آبکشی نکنید.

۴. پس از خنک شدن لیمو ترش‌ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آنها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت ۱۰ روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

۵. لیموهای کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.

۶. می‌توانید لیمو عمانی‌ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    21 2
    جالب بود
  • م_و از تهران IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    5 1
    من که از این روش استفاده نمی کنم کیفیت لیموها مم عالیه ابتدا لیموها رو می شورم بعد زیر آفتاب ب مدت ۲ ماه پهن می کنم هفته ای یه بار لیموها رو اینور اونور می کنم تا همه جاش خوب آفتاب بخوره و خشک بشه خیلی هم عالی و رضایت بخش
  • IR ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    4 2
    من دقیقا به همین روش لیمو عمانی درست کردم عاااااالی شد
  • نانا IR ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    0 1
    با سلام. حقیقتا من نمی دونستم لیمو عمانی رو چه جوری درست می کنند. ممنون از مطلب قشنگ شما.
  • معصومه IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    1 0
    عالی مرسی جالب بود
  • انصار IR ۱۵:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 1
    سلام باتشکر.یه سوال.شیراز کجاش باغ لیمو داره که نوشتی لیموشیرازی.اصل باغ های لیمو تو استان فارس فقط توجهرم هست نه شیراز.اصلا درخت لیمو توشیراز جواب میده
  • لیلا‌ کرمانشاهی IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    3 0
    عالی بود. 👏👏👏
  • هوتن NO ۱۷:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    2 0
    در دستور تهیه امده:" نمک: به مقدار لازم". منظور از مقدار لازم، چند کیلو است؟
  • پریسان IR ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
    4 2
    ببخشید مجدد داخل همون اب جوش و سرکه بریزیم تا یک دقیقه به جوش بیاد یا ابجوش و سرکه ی جدیدی تهیه کنیم
  • IR ۰۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
    5 4
    لطفا بگید دقیقا کجایی شیراز لیمو کشت میشه که شما فرمودی لیمویی شیرازی